Wednesday, April 26, 2017

តោះមករៀនធ្វើ ប៉េងបោះសៀងសៃ ទាំងអស់គ្នាណាចារ ទំនងហើយឆ្ងាញ់ទៀត

គ្រឿងផ្សំ៖

ប៉េងបោះស្រសល្អ(ទុំ) ៦ ផ្លែរ
ជីវ៉ាន់ស៊ុយ និង ស្លឹកខ្ទិម ១ កូនចានតូច
ស្ករ ២ ស្លាបព្រារកាហ្វេ
បិចេង កន្លះ ស្លាបព្រារកាហ្វេ
ម្សៅស៊ុប ១ ស្លាបព្រារកាហ្វេ
ត្រជៀកកណ្តូល តាមចំនូលចិត្ត(តិច ឬ ច្រើន )

របៀបធ្វើម្ហូប៖

ជំហានទី១៖យកប៉េងបោះ៦ផ្លែខ្វេះយកគ្រាប់ចេញអោយស្អាត។ ជំហានទី២៖ ចិញ្ច្រាំសាច់ជ្រូកនិងបង្គារគ្រៀម នឹង ត្រជៀកកណ្ដូល ចិញ្រ្ចាំចូលគ្នាអោយម៉ត់ដាក់វាក្នុងចានស្អាត១ ដាក់គ្រឿងស្ករ បិចេង អំបិល ទឹកត្រី និងម្សៅស៊ុបបន្តិច។ ជំហានទី៣៖ យកប៉េងបោះដែលយេីងបានខ្វេះគ្រាប់រួយយកមកញាត់សាច់ដាក់វាអោយពេញប៉េងបោះដាក់វាក្នុងចានស្អាត១ ហើយដាក់ចំហុយ ប្រហែល ១៥ ទៅ ២០ នាទី ដល់វាផុយ⁣⁣ល្មម ជាការស្រេច។

សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖



សូមអរគុណចំពោះកាតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍

សំនុំ រូបភាព⁣⁣ទាំងអស់៖


















                 សូមអរគុណ!!!!!!

Tagged
Author Nem Sothea
Written by Lovely

Hello, Visitor. My's name Nem Sothea.First of all, I would like to thank you for visiting out site. I am 24 years old. I was gratuated from Royal university of Phnom Penh, Cambodia. Coming to my background, I was born in a very conservative family of seven members, my father, my mother, my two brothers, two sisters and me. I continued with my love and passion towards technology and about to complete my four years course of graduation. My hobbies are playing games, reading books, watching movies and surfing internet. I really hope that you can find the useful of our website and some happenies with your family. And that's all about me. Thank you.