តោះមករៀនធ្វើ ប៉េងបោះសៀងសៃ ទាំងអស់គ្នាណាចារ ទំនងហើយឆ្ងាញ់ទៀត
របៀបធ្វើម្ហូប៖
ជំហានទី១៖យកប៉េងបោះ៦ផ្លែខ្វេះយកគ្រាប់ចេញអោយស្អាត។ ជំហានទី២៖ ចិញ្ច្រាំសាច់ជ្រូកនិងបង្គារគ្រៀម នឹង ត្រជៀកកណ្ដូល ចិញ្រ្ចាំចូលគ្នាអោយម៉ត់ដាក់វាក្នុងចានស្អាត១ ដាក់គ្រឿងស្ករ បិចេង អំបិល ទឹកត្រី និងម្សៅស៊ុបបន្តិច។ ជំហានទី៣៖ យកប៉េងបោះដែលយេីងបានខ្វេះគ្រាប់រួយយកមកញាត់សាច់ដាក់វាអោយពេញប៉េងបោះដាក់វាក្នុងចានស្អាត១ ហើយដាក់ចំហុយ ប្រហែល ១៥ ទៅ ២០ នាទី ដល់វាផុយល្មម ជាការស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះកាតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍
សំនុំ រូបភាពទាំងអស់៖
គ្រឿងផ្សំ៖
១ | ប៉េងបោះស្រសល្អ(ទុំ) | ៦ ផ្លែរ |
២ | ជីវ៉ាន់ស៊ុយ និង ស្លឹកខ្ទិម | ១ កូនចានតូច |
៣ | ស្ករ | ២ ស្លាបព្រារកាហ្វេ |
៤ | បិចេង | កន្លះ ស្លាបព្រារកាហ្វេ |
៨ | ម្សៅស៊ុប | ១ ស្លាបព្រារកាហ្វេ |
៦ | ត្រជៀកកណ្តូល | តាមចំនូលចិត្ត(តិច ឬ ច្រើន ) |
របៀបធ្វើម្ហូប៖
ជំហានទី១៖យកប៉េងបោះ៦ផ្លែខ្វេះយកគ្រាប់ចេញអោយស្អាត។ ជំហានទី២៖ ចិញ្ច្រាំសាច់ជ្រូកនិងបង្គារគ្រៀម នឹង ត្រជៀកកណ្ដូល ចិញ្រ្ចាំចូលគ្នាអោយម៉ត់ដាក់វាក្នុងចានស្អាត១ ដាក់គ្រឿងស្ករ បិចេង អំបិល ទឹកត្រី និងម្សៅស៊ុបបន្តិច។ ជំហានទី៣៖ យកប៉េងបោះដែលយេីងបានខ្វេះគ្រាប់រួយយកមកញាត់សាច់ដាក់វាអោយពេញប៉េងបោះដាក់វាក្នុងចានស្អាត១ ហើយដាក់ចំហុយ ប្រហែល ១៥ ទៅ ២០ នាទី ដល់វាផុយល្មម ជាការស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះកាតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍
សូមអរគុណ!!!!!!