Wednesday, April 26, 2017

ងាយស្រួលធ្វើហើយឆាប់រហ័ស សម្រាប់ស្រី្តមេផ្ទះគ្រប់រូប

គ្រឿងផ្សំ៖

ម្រះ ២ ផ្លែរ
សាច់សុទ្ធ ៣ ខាំ
ស្ករ ១ កូនចានតូច
ទឹកត្រី ១ កូនចានតូច
អំបិល ១ កូនចានតូច
ប្រេងសណ្ដែក កន្លះ វែក
ម្សៅស៊ុប ១ កូនចានតូច
ខ្ទឹមសរ ១ កូនចាន
ការ៉ុត់ ១ដើម
១០ មីសួរ ១ដុំ
១១ បង្គារគ្រៀម ០.៥⁣ ក្រាម

របៀបធ្វើម្ហូប៖

ជំហានទី១៖ម្រះ២ផ្លែកាត់វាជាកង់ៗរួចខ្វេះគ្រាប់ចេញអោយអស់លាងទឹកអោយស្អាត់ ដាំទឹកដាក់ម្រះស្ងោរមួយសន្ទុះសិន ដើម្បីបន្ថយជាតិល្វីង នៅក្នុងសាច់ម្រះ លើកម្រះចេញពីឆ្នាំដាក់ចានទុកមួយដ៏ឡែកសិន។ ជំហានទី២៖ យកសាច់ជ្រូកលាងទឹកអោយស្អាត់យកទៅចិញ្ច្រាំវាជាមួយបង្គារគ្រៀមអោយម៉ត់ ហើយ ដាក់មីសួរដែលយេីងបានត្រាំមទឺករួចយកមកចិញ្ច្រាំចូល គ្នារួចដាក់វាក្នុងចានស្អាត់មួយដាក់ម្សៅម្រេច នឹង ម្សៅស៊ុប១ស្លាបព្រារបាយ​ដាក់វាចូលទៅក្នុងសាច់ ច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វ។ ជំហានទី៣៖ យកម្រះដែលយេីងបានស្ងោររួចយកមកញាត់សាច់ដែលយើងបានផ្សំគ្រឿងរួច ហើយទុកវាដ៏ឡែកសិន។ ជំហានទី៤៖ ដាក់ឆ្នាំងដាំទឹកអោយពុះដាក់ការុតកាត់ជាដុំៗដាក់វាចូលក្នុងឆ្នាំងហើយដាក់គ្រឿង ស្ករ បិចេង អំបិល បន្ទាប់មកយកម្រះ ដែលយើងបានញាត់សាច់នោះចាក់ចូលទៅក្នុងឆ្នាំងដែលពុះនោះទុករយ:ពេលប្រហែលជា១៥នាទីដួសវាដាក់ចានហើយដាក់ជីវ៉ា់ស៊ុយបន្តិចជាកាស្រេច។

សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖



សូមអរគុណចំពោះកាតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍

សំនុំ រូបភាព⁣⁣ទាំងអស់៖














                 សូមអរគុណ!!!!!!

Tagged
Author Nem Sothea
Written by Lovely

Hello, Visitor. My's name Nem Sothea.First of all, I would like to thank you for visiting out site. I am 24 years old. I was gratuated from Royal university of Phnom Penh, Cambodia. Coming to my background, I was born in a very conservative family of seven members, my father, my mother, my two brothers, two sisters and me. I continued with my love and passion towards technology and about to complete my four years course of graduation. My hobbies are playing games, reading books, watching movies and surfing internet. I really hope that you can find the useful of our website and some happenies with your family. And that's all about me. Thank you.