របៀបធ្វើ ឡុកឡាក សាច់គោ ក្នុងរយៈពេលខ្លី និង ឆាប់រហ័ស សំរាប់មនុស្ស ២ នាក់
គ្រឿងផ្សំ៖
របៀបធ្វើម្ហូប៖
សាច់គោ៣ខាំ ហាន់វាជាបន្ទះតូចៗ យកទុកវាមួយដ៏លែក យកប៉េងបោះ ខឹ្ទមបារាំង និង សាឡាត់ លាងទឹកអោយស្អាត់ហើយ រាប់វាដាក់ចានរាប់សាឡាតមុនហេីយ ចាំហានប៉េងបោះហាន់ ខ្ទឹមបារាំងដាក់ពីលេីសាឡាត នឹង ប៉េងបោះ ហេីយ យកសាច់គោដែលយេីងហាន់ ហេីយទៅឆា ដាក់ក្នុងខ្ទះ និង រងចាំអោយវាក្តៅរួចដាក់ខ្ទឹមដាក់គ្រឿងស្ករ បិចេងអោយ ហើយមុននិងដាក់សាច់ត្រលប់ វា៤ ទៅ៥ត្រលប់ដួស វាដាក់លើបនែ្លដែលយេីងបានរាប់ហើយ ជាកាស្រេច។ ធ្វើទឹកម្រេច យកម្សៅម្រេច ៣ស្លាបព្រារ ក្រូចឆ្មា២ផ្លែច្របាច់លាយវាចូលគ្នា ហើយដាក់ខ្ទឹសបន្តិចរួចដាក់ស្តរបន្តិចបិចេងបន្តិចទឹកត្រីជាកាស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះកាតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍
១ | សាច់គោស្រស់ ល្អ | ៣ ខាំ |
២ | សាឡាត់ នឹង ខ្ទឺមបារាំង និង ប៉េងបោះ | ១ ចានរាប់ដាក់ចានអោយស្អាត់ |
៣ | ស្ករ | ២ ស្លាបព្រារ |
៤ | បិចេង | កន្លះ ស្លាបព្រារ |
៥ | ទឹកត្រី | ២ ស្លាបព្រារ |
៦ | ប្រេងខ្យង | ២ ស្លាបព្រារ |
៧ | ប្រេងសណ្ដែក | កន្លះ វែក |
៨ | ម្សៅស៊ុប | ១ ស្លាបព្រារ |
៩ | ខ្ទឹមសរ | ១ កូនចាន |
១០ | ម្សៅស៊ុប | ម្សៅម្រេច |
របៀបធ្វើម្ហូប៖
សាច់គោ៣ខាំ ហាន់វាជាបន្ទះតូចៗ យកទុកវាមួយដ៏លែក យកប៉េងបោះ ខឹ្ទមបារាំង និង សាឡាត់ លាងទឹកអោយស្អាត់ហើយ រាប់វាដាក់ចានរាប់សាឡាតមុនហេីយ ចាំហានប៉េងបោះហាន់ ខ្ទឹមបារាំងដាក់ពីលេីសាឡាត នឹង ប៉េងបោះ ហេីយ យកសាច់គោដែលយេីងហាន់ ហេីយទៅឆា ដាក់ក្នុងខ្ទះ និង រងចាំអោយវាក្តៅរួចដាក់ខ្ទឹមដាក់គ្រឿងស្ករ បិចេងអោយ ហើយមុននិងដាក់សាច់ត្រលប់ វា៤ ទៅ៥ត្រលប់ដួស វាដាក់លើបនែ្លដែលយេីងបានរាប់ហើយ ជាកាស្រេច។ ធ្វើទឹកម្រេច យកម្សៅម្រេច ៣ស្លាបព្រារ ក្រូចឆ្មា២ផ្លែច្របាច់លាយវាចូលគ្នា ហើយដាក់ខ្ទឹសបន្តិចរួចដាក់ស្តរបន្តិចបិចេងបន្តិចទឹកត្រីជាកាស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះកាតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍