Wednesday, May 24, 2017

ងាយៗស្រួលៗសំរាប់ស្រ្តីមេផ្ទះគ្រប់ ហើយឆ្ងាញទៀត






គ្រឿងផ្សំ៖

ផ្សិតភ្លៅមាន់ ៣ ខាំ
សាច់ជ្រូកបីជាន់ ២ ខាំ
ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ១ កូនចានតូច
ស្ករ កន្លះស្លាបព្រារបាយ
ស្ករ កន្លះស្លាបព្រារបាយ
ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រារបាយ
ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រារបាយ
ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រារបាយ
ប្រេងសណ្តែក កន្លះស្លាបព្រារបាយ

របៀបធ្វើម្ហូប៖

ជំហានទី១៖យកផ្សិតមកកាត់ជាបន្ទាស់ៗរួច ហានសាច់ជ្រូកជាបន្ទាស់ៗហើយ ចិញ្រ្ចាំខ្ទឹមសរបន្តិច។ ជំហានទី២៖ដាក់ដាំទឹកបន្តិចដើម្បីដាក់ស្ងោរផ្សិត អោយវាទន់បន្ទាប់មកដួសផ្សិតចេញពីខ្ទះ ទុកវាសិន។ ជំហានទី៣៖ដាក់ខ្ទះហើយ ចាក់ប្រេង និង ខ្ទឹមចូលបន្ទាប់មក ដាក់ សាច់ចូល ដាក់ស្ករ ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រី និងប្រេងខ្យង បន្ទិច ឆាវាអោយសព្វសាច់ ហើយចាក់ ផ្សិតដែលយើងស្ងោរហើយនោះចាក់វាចូលខ្ទះ ឆា៤ទៅ៥ត្រលប់ទៅដួសវាដាក់ចានជាកាស្រេច។

សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖



សូមអរគុណចំពោះការតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍

សំនុំ រូបភាព⁣⁣ទាំងអស់៖

















                 សូមអរគុណ!!!!!!
Tagged
Author Nem Sothea
Written by Lovely

Hello, Visitor. My's name Nem Sothea.First of all, I would like to thank you for visiting out site. I am 24 years old. I was gratuated from Royal university of Phnom Penh, Cambodia. Coming to my background, I was born in a very conservative family of seven members, my father, my mother, my two brothers, two sisters and me. I continued with my love and passion towards technology and about to complete my four years course of graduation. My hobbies are playing games, reading books, watching movies and surfing internet. I really hope that you can find the useful of our website and some happenies with your family. And that's all about me. Thank you.