Monday, May 29, 2017

សាក់ធ្វើញ្ញាំទៅមើលវាឆ្ងាញ់ណាស់ចាប់មាត់ជីបៗម៉ង



គ្រឿងផ្សំ៖

សាច់ជ្រូកបីជាន់ ៣ ខាំ
ស្លឹកម្រះព្រៅ ១ កូនចាន់
ស្ករ ១ កូនចាន់
ប្រេងសណ្ដែក ១ វែក
ប្រេងខ្ចង ១ ស្លាបព្រារបាយ
ម្សៅស៊ុប កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ
ទឹកត្រី កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ
ខ្ទឹមសរ និងម្ទេស់ស្រស់បុកចូលគ្នា កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ

របៀបធ្វើម្ហូប៖

ជំហានទី១៖ជំហាន់៖ យកសាច់បីជាន់យកមកហាន់ជាដុំៗទុកវាមួយឡែកសិន បន្ទប់មកយក ម្ទេសស្រស់ នឹងខ្ទឹមសរ បុកចូលគ្នា កុំអោយម៉ត់ពេក ។ ជំហានទី២៖ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅបន្ទាប់មកចាក់សាច់ជ្រូកចូល រំលីងសាច់អោយក្រៀមបន្តិច ដួសសាច់ចានទុកវាមួយឡែកសិន ។ ជំហានទី៣៖ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅបន្ទាប់មកដាក់ ម្ទេសនិងខ្ទឹម ដែលបានបុកហើយនោះចូលទៅក្នុងខ្ទះ ដាក់ស្ករ បិចេង ទឹកត្រី ប្រេងខ្យង បន្ទប់មកចាក់សាច់ចូលវិញ ដាក់ស្លឹកម្រះព្រៅ ចូលតែម្តងឆាវា ២ទៅ៣ត្រលប់ហើយដួសវាដាក់ចានជាកាស្រេច។

សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖



សូមអរគុណចំពោះការតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍

សំនុំ រូបភាព⁣⁣ទាំងអស់៖























                 សូមអរគុណ!!!!!!
Tagged
Author Nem Sothea
Written by Lovely

Hello, Visitor. My's name Nem Sothea.First of all, I would like to thank you for visiting out site. I am 24 years old. I was gratuated from Royal university of Phnom Penh, Cambodia. Coming to my background, I was born in a very conservative family of seven members, my father, my mother, my two brothers, two sisters and me. I continued with my love and passion towards technology and about to complete my four years course of graduation. My hobbies are playing games, reading books, watching movies and surfing internet. I really hope that you can find the useful of our website and some happenies with your family. And that's all about me. Thank you.