សាក់ធ្វើញ្ញាំទៅមើលវាឆ្ងាញ់ណាស់ចាប់មាត់ជីបៗម៉ង
គ្រឿងផ្សំ៖
របៀបធ្វើម្ហូប៖
ជំហានទី១៖ជំហាន់៖ យកសាច់បីជាន់យកមកហាន់ជាដុំៗទុកវាមួយឡែកសិន បន្ទប់មកយក ម្ទេសស្រស់ នឹងខ្ទឹមសរ បុកចូលគ្នា កុំអោយម៉ត់ពេក ។ ជំហានទី២៖ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅបន្ទាប់មកចាក់សាច់ជ្រូកចូល រំលីងសាច់អោយក្រៀមបន្តិច ដួសសាច់ចានទុកវាមួយឡែកសិន ។ ជំហានទី៣៖ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅបន្ទាប់មកដាក់ ម្ទេសនិងខ្ទឹម ដែលបានបុកហើយនោះចូលទៅក្នុងខ្ទះ ដាក់ស្ករ បិចេង ទឹកត្រី ប្រេងខ្យង បន្ទប់មកចាក់សាច់ចូលវិញ ដាក់ស្លឹកម្រះព្រៅ ចូលតែម្តងឆាវា ២ទៅ៣ត្រលប់ហើយដួសវាដាក់ចានជាកាស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះការតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍
សំនុំ រូបភាពទាំងអស់៖
១ | សាច់ជ្រូកបីជាន់ | ៣ ខាំ |
២ | ស្លឹកម្រះព្រៅ | ១ កូនចាន់ |
៣ | ស្ករ | ១ កូនចាន់ |
៤ | ប្រេងសណ្ដែក | ១ វែក |
៥ | ប្រេងខ្ចង | ១ ស្លាបព្រារបាយ |
៦ | ម្សៅស៊ុប | កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ |
៧ | ទឹកត្រី | កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ |
៨ | ខ្ទឹមសរ និងម្ទេស់ស្រស់បុកចូលគ្នា | កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ |
របៀបធ្វើម្ហូប៖
ជំហានទី១៖ជំហាន់៖ យកសាច់បីជាន់យកមកហាន់ជាដុំៗទុកវាមួយឡែកសិន បន្ទប់មកយក ម្ទេសស្រស់ នឹងខ្ទឹមសរ បុកចូលគ្នា កុំអោយម៉ត់ពេក ។ ជំហានទី២៖ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅបន្ទាប់មកចាក់សាច់ជ្រូកចូល រំលីងសាច់អោយក្រៀមបន្តិច ដួសសាច់ចានទុកវាមួយឡែកសិន ។ ជំហានទី៣៖ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅបន្ទាប់មកដាក់ ម្ទេសនិងខ្ទឹម ដែលបានបុកហើយនោះចូលទៅក្នុងខ្ទះ ដាក់ស្ករ បិចេង ទឹកត្រី ប្រេងខ្យង បន្ទប់មកចាក់សាច់ចូលវិញ ដាក់ស្លឹកម្រះព្រៅ ចូលតែម្តងឆាវា ២ទៅ៣ត្រលប់ហើយដួសវាដាក់ចានជាកាស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះការតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍
សូមអរគុណ!!!!!!